ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα



Οι βάρβαρες πολιτικές του Μνημονίου οδηγούν την κοινωνία στην ανεργία και την εξαθλίωση και φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Η ανεργία, η μείωση των μισθών και η αβάσταχτη φορολογία δοκιμάζουν σκληρά την ελληνική οικογένεια.
Από την 1η Ιανουαρίου του 2013 ένα ακόμα «χαράτσι», αυτό της ΔΕΗ,  προστέθηκε για να εξοντώσει την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Ενώ ξεζουμίζεται ο λαός, για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι δανειστές και να ενισχυθούν οι τράπεζες, δίνεται ασυλία στα κέρδη των καπιταλιστών, απαλλαγή και εκπτώσεις στις μεγάλες ιδιοκτησίες για το χαράτσι, γίνονται διακανονισμοί στις επιχειρήσεις με τις μεγάλες οφειλές, δίνεται φθηνό ρεύμα στην οικονομική ολιγαρχία.
Απέναντι σε αυτή την απάνθρωπη πολιτική που στόχο έχει να μας εξοντώσει, πρέπει να αντιδράσουμε.
Ζητούμε από τη Διοίκηση της ΔΕΗ  να προχωρήσει σε μειώσεις στα τιμολόγια της και όχι σε αυξήσεις. Να σταματήσει τις διακοπές ρεύματος και να γίνουν επανασυνδέσεις του κομμένου ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά. Να γίνουν όπου χρειάζεται διακανονισμοί ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε πολίτη και η πληρωμή των λογαριασμών να γίνεται στα ταμεία της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι. Τέλος να υπάρξει πρόβλεψη  δυνατότητας παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργους και άπορους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΚΥΔΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου