ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανάδειξη αντιπροσώπων στην Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας

1ο και Ιδρυτικό Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Ανάδειξη αντιπροσώπων στην Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας

 

Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας ως συμμαχικό σχήμα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μετεξελίσσεται σε ένα ενιαίο, δημοκρατικό, πολυτασικό, ριζοσπαστικό, αριστερό κόμμα, το οποίο επιδιώκει, καταρχάς να σταματήσει την καταστροφή της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έρχεται να ανοίξει τον δρόμο στην ανατροπή των μνημονίων και στη διακυβέρνηση της Αριστεράς ώστε μαζί με το λαό να προωθήσει την ριζοσπαστική αλλαγή με άμεσο στόχο μια κοινωνία με δημοκρατία, ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρενέβη σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της χώρας, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της εργασίας, της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας. Βάδισε δίπλα στα κινήματα, μαζί με τους νέους, τους εργαζόμενους, τους απολυμένους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, στα κινήματα αντίστασης των πλατειών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατέκτησε κεντρικό ρόλο στην πολιτική σκηνή. Εξέφρασε, πριν ένα ακριβώς χρόνο, την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, την εντολή ώστε να γίνουν τα μνημόνια παρελθόν, ν’ ανοίξει ο δρόμος στην ελπίδα.
Με το Ιδρυτικό Συνέδριο, φιλοδοξεί να αποτελέσει την δύναμη εκείνη που θα αλλάξει την καταστροφική πορεία της χώρας. Θα ανατρέψει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού πλούτου. Θα σταματήσει την κατρακύλα των μισθών, το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων, τον εκτροχιασμό των απολύσεων και της ανεργίας.
Με δημοκρατικό διάλογο, με σύνθεση απόψεων, με ριζοσπαστικό προωθητικό πνεύμα, το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, με αριστερή διακυβέρνηση, για τη δημοκρατική αναγέννηση της χώρας
Την Κυριακή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έδεσσας που θα μετάσχουν στο 1Ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπό που θα διεξαχθεί από 10 έως 14 Ιουλίου στο κλειστό στάδιο του Φαλήρου. Τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έδεσσας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από 19:00 έως  22:00 το βράδυ.

Το  Γραφείο  Τύπου
Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου