ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Άθλια προβοκάτσια της ΝΔ


     Με πρόσχημα το σκοτεινό φαινόμενο της τρομοκρατίας, η ΝΔ συνεχίζει την χωρίς προηγούμενο μετά την μεταπολίτευση επικοινωνιακή επίθεση κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ διακίνησε ένα άθλιο non paper το οποίο περιείχε ένα χαλκευμένο βίντεο, προϊόν κοπτοραπτικής,  που διαστρεβλώνει πλήρως ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Διαμαντόπουλου. Ακολούθησαν συναφείς απαράδεχτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου (Κεδίκογλου) και του υπουργείου δημοσίας τάξεως (Δένδιας). Το ίδιο χαλκευμένο βίντεο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΝΔ από την Ομάδα Αλήθειας!  Τα ΜΜΕ της διαπλοκής (αλλά δυστυχώς και τα δημόσια ΜΜΕ όπου οι ηγεσίες τα θεωρούν κυβερνητικό τσιφλίκι) σε πρώτη φάση  αναπαρήγαγαν τα ψεύδη που κατασκεύασε η ΝΔ χωρίς να ελέγξουν την «είδηση».

Δείτε και ακούστε το χαλκευμένο βίντεο   


όπως το ανέβασε η "Ομάδα Αλήθειας"  του κ. Σαμαρά 


Και τώρα δείτε και ακούστε το πραγματικό 
    Το κόμμα του κ. Σαμαρά δεν διστάζει πλέον να χρησιμοποιεί παρακρατικού τύπου πρακτικές, κατασκευάζοντας και διακινώντας άθλια ψεύδη και συκοφαντίες, όπως οι κοινοί απατεώνες, κομπιναδόροι, πλαστογράφοι. Η  πολιτική ευθύνη για την αθλιότατη αυτή προβοκάτσια βαρύνει πρωτίστως τον κ. Σαμαρά. Αυτή η προσχεδιασμένη επικοινωνιακή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εντάσσεται στην επιλογή από μέρους της κυβέρνησης να προωθήσει μια στρατηγική ένταση, διχασμού κι εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας. Προστίθεται στις γελοίες αλλά επικίνδυνες δηλώσεις Δένδια στο Mega καθώς και σε μια σειρά ανάλογων επικοινωνιακών μεθοδεύσεων με πρόσχημα την τρομοκρατία και την πολιτική βία. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η ΝΔ αξιοποιεί τη βία και την  τρομοκρατία για να κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ  την ίδια στιγμή κάνει τα στραβά μάτια στην ακραία φασιστική βία της  Χρυσής Αυγής.
Επισημαίνουμε τα εξής:
1.              Αυτή η άθλια επικοινωνιακή επίθεση της ακροδεξιάς ΝΔ του κ. Σαμαρά, στην πραγματικότητα,  δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αλλά ενάντια στους αγώνες του ελληνικού λαού για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, συλλογική και ατομική αξιοπρέπεια. Όλες οι κοινωνικές τάξεις, όλα τα κινήματα πολιτών, όλοι οι αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας  που αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της κυρίαρχης πολιτικής έχουν υποστεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ παρόμοιες επιθέσεις κατασυκοφάντησης. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί ο αγώνας των εργαζομένων στα ΜΜΜ για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας που κατασυκοφαντείται μέσω ψευδών δεδομένων για τις αμοιβές τους που διακινεί η ίδια η κυβέρνηση και αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
2.             Αυτές οι άθλιες επικοινωνιακές επιθέσεις τόσο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όσο κι ενάντια στους αγώνες του λαού μας για συλλογική και ατομική αξιοπρέπεια συμβαίνουν διότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν διαθέτει κανέναν άλλον τρόπο να υπερασπιστεί την καταστροφική μνημονιακή πολιτική της. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι συνιστά λύση (και μάλιστα μονόδρομο) η επιθετικότερη εφαρμογή της ίδιας πολιτικής που απέτυχε παταγωδώς και αυτό διαπιστώθηκε όχι μία αλλά δύο φορές μέχρι σήμερα (εξού το δεύτερο και το τρίτο, τρέχον, μνημόνιο). Δεν υπάρχουν επιχειρήματα να πείσουν ότι θα αντιμετωπιστεί η ανεργία με επιθετικότερη εφαρμογή της πολιτικής που την τριπλασίασε. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να πείσουν ότι είναι μονόδρομος η εισοδηματική εξαθλίωση που επιβάλλεται σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και νεολαία, ότι είναι μονόδρομος τα απίστευτα χαράτσια την ίδια στιγμή που προωθείται πεισματικά η φορολογική ασυλία του πολύ μεγάλου πλούτου όπως καταδεικνύει τόσο η επιχειρούμενη συγκάλυψη στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ όσο και η μείωση της φορολογίας των ζάπλουτων και των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων που ψηφίστηκε με το τελευταίο φορολογικό νόμο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα που να πείθουν ότι είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού η διάλυση της δημόσιας υγείας, παιδείας και κοινωνικής ασφάλισης που προωθείται συστηματικά με τα αλλεπάλληλα μνημόνια. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ των εργασιακών σχέσεων σκλαβοπάζαρου. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας αντί της αξιοποίησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων. Κι επειδή δεν υπάρχουν επιχειρήματα για όλα αυτά, η ακροδεξιά ΝΔ του κ. Σαμαρά καταφεύγει στην στρατηγική της έντασης και του διχασμού της ελληνικής κοινωνίας, στη συστηματική προσπάθειας εξαπάτησης μέσα από ψεύδη και συκοφαντίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου