ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Π. Κ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΣΚΥΔΡΑΣ


H τρικοματική κυβέρνηση χωρίς στόχους, σχέδιο και όραμα για τον τόπο εφαρμόζει την μνημονιακή πολιτική που της επιβάλλουν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Η πολιτική αυτή,  εκτός των άλλων, έχει σαν αποτέλεσμα την ραγδαία υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες από την μία και την αλματώδη αύξηση της φορολογίας κυρίως στα μικρομεσαία στρώματα από τη άλλη.
Εάν δε συνειδητοποιήσουμε άμεσα ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουμε θεατές, μάρτυρες αλλά και θύματα της συγχώνευσης και της κατάργησης δημόσιων υπηρεσιών, μονάδων υγείας, σχολικών μονάδων ενώ εδώ σε τοπικό επίπεδό θα διαπληκτιζόμαστε για το αν θα πρέπει να καταργηθεί η τάδε υπηρεσία ή αν θα πρέπει να συγχωνευτεί και που θα είναι η έδρα της και άλλα κωμικοτραγικά, βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Φυσικά στην διαχείριση  της μιζέριας βουλευτές, αυτοδιοικητικοί παράγοντες καθώς και άλλες μορφές εξουσίας θα «παίξουν» τα δικά τους μικροπολιτικά παιχνίδια.
Στα πλαίσια της παραπάνω διαπίστωσης και για την δημιουργία ενός μετώπου που θα αγωνιστεί σε τοπικό επίπεδο για την ανατροπή αυτής της πολιτικής έγινε εντός της εβδομάδας και η συγκρότηση της γραμματείας της Πολιτικής Κίνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έδεσσας – Σκύδρας. Ως Γραμματέας της εκλέχθηκε η Κολίνη Πόπη , αναπλ. Γραμματέας ο Κωνσταντινίδης Δημήτριος, υπ. οργάνωσης και γραφείου τύπου ο Συμεωνίδης Ηρακλής και ως μέλη οι Γάγκλιου Δήμητρα, Δουλγερίδου Μαριάννα, Καρασαρλίδου Χριστίνα, Δημητριάδης Βασίλης, Ζαμαντζάς Μιχάλης και Ταρπάνης Ευάγγελος.
Η Πολιτική Κίνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Έδεσσας – Σκύδρας εκπροσωπήθηκε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που έγινε στην Αθήνα από 6 μέλη της που εκλέχθηκαν ύστερα από ψηφοφορία όλων των μελών της. Κατά την διάρκεια του τριημέρου της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης οι αντιπρόσωποι μας είχαν την δυνατότητα συμμετοχής σε διάφορα forum (κοινωνικής αλληλεγγύης, ανάπτυξης, κ.α.) καθώς και ενημέρωσης από τους βουλευτές για θέματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και όλο τον Νομό Πέλλας.  
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έδεσσας – Σκύδρας λειτουργεί (απογευματινές ώρες) τα γραφεία της στην οδό Δημοκρατίας 10 (πεζόδρομος) στα οποία μπορούν όλοι οι πολίτες να έχουν ενημέρωση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και να υποστηρίζουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και του κοινωνικού ιστού που διεξάγει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου