ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ 17-09-2012

Ο δρόμος για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Ελάτε να φτιάξουμε την Αριστερά του 21ου αιώνα

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Πολιτικής Κίνησης ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας - Σκύδρας με ιδιαιτέρα ενθαρρυντική παρουσία πλήθους μελών και φίλων.  
Στην συνάντηση που έγινε στα πλαίσια της πορείας του κινήματος προς την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα διεξαχθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, κεντρικός ομιλητής ήταν ο σύντροφος Στράτος Κερσανίδης μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ.  Στην ομιλία του, αναλύθηκε εκτενώς η διαδικασία και οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν οι κατά τόπους Πολιτικές Κινήσεις έτσι ώστε να εκλέξουν αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, οι στόχοι και οι σκοποί της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης και κυρίως η ζύμωση που έχει γίνει για την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σε ένα ενιαίο πολιτικό φορέα.
Στην συνέχεια μέσα από ένα γόνιμο, δυναμικό και πλουραλιστικό διάλογο μεταξύ των μελών και φίλων του κόμματος καθορίστηκε το γενικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα προγραμματίσει τις δράσεις της η Πολιτική Κίνηση ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας –Σκύδρας για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ένας από τους βασικούς στόχους της αποτελεί η ενδυνάμωση των Πολιτικών Κινήσεων που έχουν συγκροτηθεί σε κάθε Δήμο του Νομού Πέλλας γι ’αυτό καλούμε ξεχωριστά τις νέες και τους νέους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες.
Απευθυνόμαστε στους αποκλεισμένους του Μνημονίου και τους λέμε:
Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι η μόνη ελπίδα. Για τη ζωή μας. Για το αύριο. Για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΚΥΔΡΑΣ
www.synpkes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου