ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αίσχος: Ο Εγκέλαδος ήταν μέλος του Σύριζα

Κον Μιχελάκη Ιωάννην
Εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ
Ενταύθα
 
Προς ενημέρωσή σας, αποστέλλω πρόσφατες ακριβείς πληροφορίες, αίτινες  διεκριβώθησαν δι’ ενδελεχούς ερεύνης, ελπίζοντας εις την ανακοίνωσιν αυτών προς ευρείαν πληροφόρησιν του κοινωνικού συνόλου δια σχηματισμόν ορθής απόψεως και κατάθεσιν ορθοτέρας ψήφου εις την ημετέραν δεξιάν παράταξιν στας προσεχείς εκλογάς:
Ο επάρατος Εγκέλαδος ήτο μέλος του Σύριζα.
Αντιγράφω εκ της ελληνικής μυθολογίας:

Όταν ο Δίας νίκησε τον Κρόνο και τους Τιτάνες, και τους καταπόντισε στα Τάρταρα, η Γαία μίσησε τον Δία και τους άλλους θεούς του ουρανού, και όλα τα παιδιά τους. Ξεσήκωσε τους Γίγαντες, και αυτοί με αρχηγό τον Ευρυμέδοντα εκτόξευαν προς τον ουρανό τεράστιες κοτρώνες και φλεγόμενα βελανίδια…  Οι θεοί πάλεψαν με τους Γίγαντες. Ο Αλκυονέας, ένας από τους δυνατότερους Γίγαντες πέθανε από τα βέλη του Ηρακλή. Ο Γίγαντας Πορφυρίων αντεπιτέθηκε και αποπειράθηκε να απαγάγει την Ήρα, αλλά ο Δίας τον χτύπησε με έναν κεραυνό, και ο Ηρακλής τον αποτελείωσε με ένα βέλος…. Ο Εγκέλαδος υποχώρησε άτακτα, αλλά η Αθηνά τον έπιασε στην Σικελία και τον συνέθλιψε κάτω από το νησί…
Ο Εγκέλαδος λοιπόν συνελήφθη ρίπτων φλεγόμενα βελανίδια! Άρα ήτο Συριζαίος και μάλιστα ακραιφνής! Και τον ξέκανε η θεά Αθηνά! Η προστάτις της πόλεώς μας. Συντριπτικό στοιχείο υπέρ ημών, σημαντικότατον δια την επικράτησίν μας εις την προσεχή εκλογική μάχιν αγαπητέ κύριε Μιχελάκη.
Επίσης, σας καταθέτω απόσπασμα εκ του επισήμου βιογραφικού του αντιπάλου μας, όπως αυτό παρουσιάζεται εις την ιστοσελίδα wikipedia, δια να ιδείτε πόσον δικαίον έχω:
Αλέξης Τσίπρας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1974… Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς και ειδικότερα στην ΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990-91. Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία. Ως φοιτητής ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση μέσω του σχήματος «Εγκέλαδος», το οποίο συμμετείχε στην ομοσπονδία των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων.
Με βάση τα προαναφερόμενα, κύριε Μιχελάκη, δεν υφίσταται καν αμφιβολία ότι ο επάρατος Εγκέλαδος, όστις πλείστους Έλληνες πολίτες έχει κατά καιρούς φονεύσει ή πλήξει παντοιοτρόπως, είναι μέλος του Σύριζα και μάλιστα εκ των ιστορικών αυτού στελεχών και έχομε υπέρτατο χρέος να καταγγείλομεν το γεγονός προς πάσαν κατεύθυνσιν.
Ελπίζω να σας διεφώτισα με τα πρωτοφανή και ανέπλιστα αποτελέσματα της ερεύνης μου και να ευτυχήσω ιδών, εντός της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδος, την συμβολήν μου ταύτην προβαλομένη υπό του ημετέρου κομματικού συνδυασμού, ως το υπέρτατο πλέον όπλο ενάντια στον αναιδή αντίπαλον, όστις μοναδικόν σκοπόν έχει την διάλυσιν της πατρίδος μας εν είδει καταστροφικής και πολυνέκρου σεισμικής δονήσεως.
Μετά τιμής και πατριωτικών ασπασμών

του Γιάννη Μακριδάκη
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/aisxos-o-egkelados-itan-melos-toy-syriza-toy-gianni-makridaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου