ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Ζητάμε ολόκληρη την ευκαιρία, ζητάμε από το λαό να δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αλ. Τσίπρας από το Παλέ Ντε Σπορ: «Ζητάμε ολόκληρη την ευκαιρία, ζητάμε από το λαό να δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ» (ρεπορτάζ - φωτ.)

«Κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, βόλι ισχυρό στο όπλο της Ελλάδας, στο όπλο του λαού για να ξανακερδίσουμε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια», ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο κατάμεστο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.
Κατάμεστο το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, σε μια κρίσιμη στιγμή του προεκλογικού αγώνα και ενώ η ΝΔ του Αντ. Σαμαρά έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία φόβου για να ανακόψει το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφής στην ομιλία του, καλώντας τον λαό να δώσει «ολόκληρη την ευκαιρία, να δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Οσο πιο ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο ισχυρή η διαπραγματευτική μας θέση»


Όσο πιο ισχυρός βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, τόσο πιο σταθερή θα είναι η πορεία της χώρας το επόμενο διάστημα. Τόσο πιο ισχυρή η θέση μας στην διαπραγμάτευση, τόσο πιο αποφασιστική η εφαρμογή του άμεσου προγράμματός μας. Ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα, Όχι απέναντι στον λαό, που θέλουμε να μας παρακολουθεί και να μας ελέγχει σε κάθε μας βήμα, αλλά ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα απέναντι στα συμφέροντα», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αλ. Τσίπρα.
«Δεν θα κάνουμε καμία συνεργασία που θα ακυρώνει το πρόγραμμα και την πολιτική μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενο στο θέμα των συμμαχιών και των συνεργασιών, και πρόσθεσε: «Ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα απέναντι σε όλους αυτούς που έχοντας πια αποδεχτεί την ήττα τους, προσδοκούν να σύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε υπονομευμένες κοινοβουλευτικές συνεργασίες. Δεν θα κάνουμε καμία συνεργασία που θα ακυρώνει το πρόγραμμα και την πολιτική μας. Δεν θα συμμαχήσουμε με καμία δύναμη του Μνημονίου, είτε φανερή, είτε μασκαρεμένη. Με καμία έκφραση του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, είτε σε παλιά, είτε σε νέα συσκευασία».

Περισσότερα στο left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου