ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

Την Κυριακή 7-12-2014 στο πνευματικό κέντρο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας.Έγινε απολόγισμός δράσης της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση στην οποία ακούστηκαν προβληματισμοί, απόψεις και προτάσεις πολλών μελών της οργάνωσης. Στη συνέχεια ακολούθησε εκλογική διαδικασία, μέσα από την οποία εκλέχθηκαν τα νέα δεκατρία μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Πέλλας, τα οποία είναι τα εξής : 1) Βόλτσης Σωκράτης 2) Γάγκλιου Πέτρος 3) Σηφάκης Γιάννης 4) Πέτκου Αναστάσιος 5) Σεμερτζίδου Άννα 6) Δημητριάδης Βασίλειος 7) Ζήνα Κατερίνα 8) Κελεσίδης Πάυλος 9) Αβραμίδης Γεώργιος 10) Τσιγκόγλου Εμμανουήλ 11) Πασχαλίδης Αθανάσιος 12)Σταυρίδου-Κερεμίδου Σοφία 13) Δουλγερίδου Μαριάννα
Επίσης εκλέχθηκαν για την περιφερειακή συντονιστική επιτροπή ο Σηφάκης Γιάννης και η Χατζηγεωργίου Παυλίνα, που μαζί με τον συντονιστή της νομαρχιακής θα εκπροσωπούν το νομό στο παραπάνω όργανο.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση, στην οποία εξέλεξε σαν συντονιστή της, τον Γάγκλιου Πέτρο και σαν αναπληρωτή συντονιστή τον Σωκράτη Βόλτση.
Τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ήταν η εκλογική ετοιμότητα του κόμματος σε επίπεδο νομού, μια και η γενική εκτίμηση είναι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική πλέον περίοδο. Η ολοκλήρωση του προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης σε επίπεδο νομού καθώς και οι προτάσεις του κόμματος για το νομό, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα αξιοποιηθεί ανάλογα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Κλείνοντας η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στο λαό της Πέλλας:
Στις εκλογές που έρχονται ο Ελληνικός λαός πρέπει να επανακτήσει την αξιοπρέπεια του, να απαλλαγεί από τους φόβους του, να στηριχτεί στην παράδοση των αγώνων αυτού του τόπου, που καταγράφηκαν στην ιστορία με χρυσά γράμματα.
Να στείλει ξανά ένα μεγάλο μήνυμα σε όλον τον κόσμο.
 Ένα μήνυμα υπεράσπισης των αξιών της Δημοκρατίας.
 «Αυτή η ανωμαλία δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε σε δύσκολα για την Ελλάδα χρόνια, ο μεγάλος νομπελίστας ποιητής μας, Γιώργος Σεφέρης, και είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου