ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Συνάντηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Παύλου Κελεσίδη με τον Δήμαρχο Σκύδρας Γιώργο Χοϊδη


Για την Ανατροπή στην Κεντρική Μακεδονία


Σκύδρα 9 Απριλίου 2014


Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Παύλου Κελεσίδη με τον Δήμαρχο Σκύδρας Γιώργο Χοϊδη


 Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Παύλος Κελεσίδης συναντήθηκε την Τετάρτη 9-4-2014 το πρωί με το Δήμαρχο της Σκύδρας κ. Γιώργο Χοϊδη.
Ο κ. Χοϊδης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου και στην οικονομική ασφυξία που έχει οδηγήσει (όλους τους Δήμους) η πολιτεία, με αποτέλεσμα να περιορίζει δραστικά τη δυνατότητα να συμβάλλει πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση του αγροτικού Τομέα και όχι μόνο. Ευχήθηκε στον κ. Κελεσίδη καλή επιτυχία και τόνισε πως έχουμε ανάγκη από τίμιους, άφθαρτους, δημιουργικούς και αποτελεσματικούς ανθρώπους, που δεν έχουν καμία σχέση με τον φαύλο κύκλο της διαπλοκής.
Ο Παύλος Κελεσίδης, από τη μεριά του σημείωσε ότι η περιοχή της Σκύδρας είναι ένας ευλογημένος τόπος με δυναμικές καλλιέργειες .Αναφέρθηκε στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα και στην μη αξιοποίηση τους με τις εγκληματικές πολιτικές της συγκυβέρνησης που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση την κοινωνία και με ότι αυτό συνεπάγεται. Τόνισε, επίσης, ότι ο πρωτογενείς τομέας, αρχικά ,είναι αυτός που θα συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Τέλος, σημείωσε πως είναι η ώρα να αναδειχθούν νέες δυνάμεις που θα συμβάλλουν στην αναγέννηση του τόπου.




                                                                                                   Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου