ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνάντηση μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



Εκλογές 6ης Μαϊου ….η επόμενη μέρα

Την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 19:00 σε αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών θα διεξαχθεί ανοικτή συνάντηση μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ  με θέμα τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και την Ευρώπη.
                              
                                ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
                             Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Πέλλας

2 σχόλια:

  1. Ξεχάστηκαν όλα ,εν μια νυκτί.
    Οι αρχάγγελοι της αριστεροσύνης, αυτοί που θα σώσουν το λαό και τον τόπο από τη βαραβαρότητα των μνημονίων και «θα καθαρίσουν το πολιτικό σύστημα» πρότειναν για υπηρεσιακό πρωθυπουργό … το Γεράσιμο Αρσένη!
    Αυτόν ακριβώς θυμήθηκε ο Τσίπρας προφανώς κατόπιν συμφωνίας με την Κατσέλη, που τυγχάνει συζυγος Αρσένη, προκειμένου τα ψηφαλάκια της να οδεύσουν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά η προς οποιαδήποτε ανίερη συμμαχία προκύψει!
    Καθ΄ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!
    Ξεχάστηκαν: το αμέτρητο ξύλο, οι προσαγωγές και οι πλαστικές σφαίρες από τα ΜΑΤ του «μεταρυθμιστή» ,τότε υπουργού παιδείας, Γεράσιμου Αρσένη, στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις του Ιούνη του 1998, ενάντια στην κατάργηση της επετηρίδας και τη δήθεν «εκπαιδευτική μεταρρύθμισή» του!
    Ντροπή σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ!
    Σαματήστε τώρα τη σοσιαλδημοκρατική σας κοροϊδια!
    Και αν εσείς και το βυθισμένο στον ιδεολογικό του αυτισμό ΚΚΕ, μας ξεπουλάτε, εμείς ,οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, θα βρούμε το δρόμο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφε της 17ης Μαϊου 2012 4:26 μ.μ., έχεις απόλυτο δίκιο.
    Ξέχασες όμως πως μαζί με το ξύλο, τις προσαγωγές- συλλήψεις και τις πλαστικές σφαίρες,τα άφθονα χημικά, τα δακρυγόνα και τις δίκες που ακολούθησαν.
    Σίγουρα όμως θα πρέπει(;)να τα τα θυμάται ο ΑΛΕΞΗΣ που ήταν και πρωταγωνιστής των τότε μαθητικών καταλήψεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή